Kærester

Vi har besluttet os for en fast kæreste-dag om måneden. Det lyder måske ikke så romantisk – meeeen det er det!

Når man skal passe sit arbejde, gerne vil tilbringe tid med sine venner og familie, dyrke sport og af og til være alene med en bog eller en blog – så kan det være en god idé at planlægge lidt kæreste tid. Det betyder ikke, at vi slet ikke kærester resten af måneden, men denne dag er forbeholdt os og vi bruger hele dagen sammen.

Nogle dage kan det være et museumsbesøg, en lang gåtur i skoven eller en tur i biffen og andre dage, som den i lørdags, er det en hyggetur i Magasin – på jagt efter nye jeans til Mikael (vi fandt desværre ikke nogen…), men vi havde en dejlig dag og det er faktisk dagens vigtigste formål.

Efter jeans i Magasin satte vi jagten ind på frokost og destinationen var Torvehallerne – elsker det sted! Men i lørdags var jeg nok en anelse for sulten og en anelse for højgravid til at Torvehallerne, med dets vidunderlige kaos af mad, dufte og mennesker, var det perfekte frokost sted for os og vi traf derfor en hurtig – men god beslutning…

Frokosten bliv nydt på vores ynglings café, Sokkelund på Frederiksberg – dejlig mad, hyggelig atmosfære, fantastisk betjening og uden tvivl byens bedste fritter. Jeg fik en lækker clubsandwich og Mikael valgte det sikre hit – burger 🙂

Resten af aften brugte vi i sofaen, med en pose slik og Forrest Gump i tv’et – jeg ELSKER kærestedag!!

Der er billeder af vores lækre frokost og de smukke blomster på gaden overfor Magasin.

20130225-133009.jpg

20130225-133038.jpg

20130225-133120.jpg

20130225-133145.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s