Udsigten

Dette er på nuværende tidspunkt min udsigt når jeg kigger ned af mig selv… Godt man ikke skal rende rundt med denne top mave hele tiden 🙂

Det er desværre ikke de lange ture jeg kan klare mere, efter at have gået omkring 200 meter, føles det nærmest som om den lille fyr er udstyret med en kniv, som han flittigt forsøger at bryde ud med og det gør altså virkelig nas!! Men så er det godt, at man bor i hjertet af Valby, der er ikke langt ned til de nærmeste butikker – så der tøffer vi ned, i behageligt pensionist tempo.

Så kan jeg gå og kigge på alle de lækre jeans jeg forhåbentlig snart kan passe igen – det er fantastisk at være gravid og mærke sit barn bumle rundt i maven – men efter at have delt krop med den lille fyr i 38 uger, så er vi vist begge parate til at hilse på hinanden og det glæder jeg mig helt vildt til!!!

Det er for sindsygt vildt og lidt skræmmende at tænke på, at der kun er 11 dage til termin og at vi snart skal møde vores lille skat! (begynder dog at blive en smule nervøs for det der fødsel noget…)

20130226-091538.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s