Søvn…

..er noget man mister når baby er født, det ved vi alle! Men der er ingen der har forberedt mig på, at man desværre mister den en del uger før og den dårlige nattesøvn sætter virkelig sine spor – dette billede taler vist for sig selv… Men det er hvad der venter mig i spejlet når jeg vågner!

Allerede når jeg ligger mig i sengen om aftenen, kan jeg mærke, at jeg er øm i kroppen, efter et par timer vågner jeg fordi en eller anden del af min krop sover og jeg skal vende mig. Sådan en højgravid krop vender ikke sig selv, det kræver både koordination og planlægning inden man lander på den anden side. Jeg kan ikke længere ligge på ryggen, bliver utilpas lige med det samme, så jeg kan ikke tage et hvil på ryggen undervejs i vendingsforsøget. Når vendingen er gennemført, kommer jeg i tanke om at jeg skal tisse… Så skal kroppen helt op og det kræver ligeledes en større fysisk indsats, kan ikke så nemt bruge mavemusklerne mere! Når jeg endelig kommer op og stå, er mine fingre og fødder ømme fordi jeg nu også har fået vand i kroppen. Så jeg går som en gås ud på toilettet og når jeg kommer tilbage, drikker jeg lidt vand, er nemlig også ekstrem tørstig på dette tidspunkt (drikker ca. en halv liter vand i løbet af natten) og så skal jeg så igen finde den mindst ubehagelige sovestilling. Når jeg endelig ligger nogenlunde tungt igen så hænder det, at den lille fyr er blevet vækket af al den bumlen rundt og så kan han således holde mig vågen i yderligere et stykke tid… PYHA!!!

Jeg er klar over, at min nattesøvn ikke bliver bedre når han er født, men lige nu kan jeg ikke lade være med at længes efter min gode sovestilling og muligheden for at vende mig uden at sætte alt i bevægelse – stakkels min søde kæreste, tror det påvirker hans nattesøvn en smule også.

1 uge til termin…..!!!

20130228-160252.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s