Hey HAY

Jeg brugte en solskinsdag i sidste uge på at købe fødselsdagsgave til min veninde. Hun ønskede sig pude fra HAY og da det er en af mine absolut ynglingsbutikker havde jeg intet imod, at besøge butikken på denne smukke, næsten forårsagtige dag.

20130228-160352.jpg20130228-160411.jpg

De har så mange fede ting og det er en evig kamp, at holde kortet i ro når man er i den butik – men jeg købte intet! Jeg kan især godt lide at butikken er “tutte-nutte-fri” og i stedet kombinerer stærke farver og mønstre med skarp enkelthed. Tog et par billeder af den pude jeg købte til min veninde og andre lækre ting som er på min ønskeseddel. De små makeup punge er perfekte i størrelsen og farverne er så fine! Elsker deres viskestykker, farverne gør mig simpelthen glad. Og den lille stof elefant – den ser både ny og gammel ud på samme tid, så sød – den kommer helt sikkert på juniors ønskeseddel!

20130228-160446.jpg

Tog bussen hjem og indså, i busstoppestedets spejl, hvor træt jeg dog er af vintertøj – FORÅR NU!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s