Ej sikke lej…

… er et børnetøjsmærke (noget jeg ikke anede for et par måneder siden) og de holdt lagersalg i Nørrebrohallen i denne weekend. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at tage afsted, men da den lille fyr alligevel ikke ville komme ud på sin fødselsdag, var jeg allerede rastløs ved 9-tiden, og bestemte mig derfor alligevel for at drage mod Nørrebro og tjekke Ej sikke lej ud – desuden elsker jeg at shoppe, indrømmet!

Det var tredje dag lagersalget åbnede dørene og jeg var der kl. 10, så gik lige ind, ingen kø! Tøjet var overskueligt lagt frem på borde i størrelsesorden og med pigetøj på den ene side og drengetøj på den anden side og ved indgangen fik man udleveret en stor blå IKEA pose – så var det ellers bare med at kaste sig ud i det.

Jeg bestemte mig for følgende tilgang – put alt hvad du måske gerne vil have i posen og sorter senere, og det viste sig at være et klogt valg, for inden længe var hallen fyldt med kvinder, babyer og barnevogne og pladsen omkring bordene blev trang! Men på dette tidspunkt var jeg allerede færdig med at fylde min pose og kunne nu gå over og sortere indholdet. Med stolthed og en påtaget fornuftig shoppe tilgang, fravalgte jeg halvdelen af posens indhold og endte med fornuftige ting, såsom basis body’er, bukser og et par varme trøjer i lidt større størrelser. Jeg gik derfra med en stor pose lækkert babytøj og 1.000 kr. fattigere – men posens værdi var ca. 2.500, så jeg var rigtig godt tilfreds, både med posens indhold og min evne til at omsætte 1.000 kr, på 20 minutter.

De holder lagersalg igen til efteråret og jeg skal da helt sikkert med igen – det er jo absurd at betale butikspriser, når de et par gange om året forærer det væk og når man er på barsel, så har man jo tid til den slags sysler!

20130312-081842.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s