Den gyldne dame

Rygtet siger, at en guldøl kan sætte fødslen i gang. Da jeg kom hjem i mandags (min terminsdag) fandt jeg disse to forfinede guldøl foran min hoveddør. Det er min søde nabo, som havde sat dem på mit dørtrin og nu skal jeg blot vente på, at blive tilpas desperat i forsøget på, at overtale knægten til at holde flyttedag og i den forbindelse bruge en aften i selskab med de to smukke damer… Men jeg er ikke sikker på, at jeg kan få mig selv til at skræmme den lille fyr ud med sort øl…

Men jeg er da villig til at forsøge noget mens jeg venter og bestemte mig for akupunktur, har fået anbefalet en jordemoder på Frederiksberg, men dette forløb skulle åbenbart være startet om da jeg var 37 uger henne! Der ved man jo ikke om man går over tid eller ej!!? Og hvordan ved man så, om det er akupunkturen eller naturen der er årsagen til, at fødslen går i gang før uge 40???

Min venindes veninde (ved godt hvordan det lyder…) gik i fødsel samme aften, som hun havde besøgt en zoneterapeut på Østerbro og jeg har netop modtaget mirakelmagerens navn og venter nu spændt på at høre om hun kan hjælpe mig… Ønsker ikke at jage mit barn ud, men vil helst heller ikke ende med medicinsk igangsættelse. Men nu må vi se om dette forløb også skulle være startet for flere uger siden…

Og har alt dette overhovedet en effekt – naturvidenskaben siger umiddelbart nej – men den er også så kedelig!

20130312-084119.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s