Status…

I dag skal jeg til jordemoder, hvilket betyder at den lille fyr stadig bor i maven og pladsen er trang nu hvor jeg er gået tre dage over tid – vi forsøger at lokke ham ud, ved at fortælle ham om alle de dejlige ting der venter, men den lille fyr har sin egen vilje!

Men jeg er spændt på at høre, hvad jordemoderen siger i dag og håber ikke, at hun skal trykke alt for meget på min mave, for den er øm af alle de spark junior laver.

I går skrev jeg, at jeg ventede på at høre fra den zoneterapeut, som min veninde har anbefalet mig. Hun ringede kort tid efter og jeg skal på briksen hos hende i morgen kl. 12 – det er jeg spændt på. Hun vil gerne se mig i næste uge også, såfremt jeg ikke er gået i fødsel inden.

Og så bad hun mig købe hindbærblad-the…?? Ved ikke hvad det skal gøre godt for, men jeg drikker det gerne, hvis det kan sætte noget i gang! Jeg forsøger at holde modet oppe – enden er jo nær! Men begynder også virkelig at blive lidt nervøs for de der smerter…!

Her er Liberos bud på hvordan han fordriver ventetiden…

20130314-092207.jpg

2 responses to “Status…

  1. Jeg har også hørt, at man skal spise is – Det skulle også virke og sætte fødslen i gang 😉 Mange sjove ting..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s