Så krydser vi…

…alle fingre og tæer og hvad der ellers kan krydses!

I dag var jeg til zoneterapeut, hun trykkede mig bestemte steder under foden og på anklen og disse tryk skulle kunne sætte gang i fødslen og det er altså det, der lige nu krydses fingre og tæer for herhjemme!!

Efter behandlingen fik jeg at vide, at vi skulle gå en lang tur i det højeste tempo jeg kunne mestre og derefter skulle jeg hjem og sove. Efter middagsluren skulle min kæreste så trykke på de samme punkter under min fod og så skulle vi ud og gå igen og det er så der vi er lige nu… Hun sagde herudover, at jeg skulle drikke lidt vin eller en øl i aften, da alkohol får kroppen til at slappe af, så de der to guldøl fra den anden dag, får lov at lade livet i aften!

Så nu laver min dejlige kæreste mad og så skal vi ellers bare rigtig hygge os med en god film og en guldøl! (en sætning jeg med sikkerhed aldrig kommer til at skrive igen).

Samtidig har jeg fået ondt i halsen og er blevet forkølet, så en masse hindbærblad the med honning er også på programmet – nøj, jeg kommer til at rende på toilettet hele natten med al den væske…

SKÅL!

Lige et billede af ham den dejlige.

20130315-185851.jpg

 

20130315-185915.jpg

2 responses to “Så krydser vi…

  1. Jeg tænker, at du har født og har travlt med den lille, siden du ikke har skrevet i dag!!? 😉

    • Nej, desværre ikke… Vi venter stadig! Måske han har det lidt for godt derinde, han vælter rundt, men giver ingen tegn på at ville ud – vi er så utålmodige… 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s