Tålmodighed og jordbærkager

Det kræver en hel masse tålmodighed at vente på sin baby og derfor også en masse forkælelse… Og derfor er det så dejligt med en sød kæreste, som henter jordbærkager fra Lagekagehuset, så rullepølsen for en stund kan tænke på noget andet – og denne jordbærkage kan med sikkerhed stjæle fokus!

Ellers forsøger vi at nyde den sidste tid i frihed, som kærester uden baby, men det er lidt svært at “glemme” den store begivenhed som venter lige om hjørnet. Især når maven for alvor er i vejen, man bliver forpustet af at tage tøj på og fingre og tæer er stive på grund af vand i kroppen, alt tøj føles ubehageligt og alle ens skønne venner og familie ligeledes venter i åndeløs spænding på at høre om nyt…

Men han vil ikke ud og jeg begynder snart at tvivle på om min krop overhovedet kan finde ud af det der med at føde og det er ret frustrerende. Havde håbet at zoneterapien i fredags ville føre nogle veer med sig, men lige præcis intet har ændret sig og jeg er så skuffet. Vi længes så meget efter at få ham ud i armene og samtidig hænger nervøsiteten for fødslen over mig, som en grå sky…

Hvis jeg ikke har født inden torsdag, skal jeg sættes i gang og det ville jeg være så ked af – så kryds alt hvad krydses kan!

Dagens lyspunkt fra Lagkagehuset

20130317-090405.jpg

Rullepølsen…

20130317-090633.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s