Pis!

I torsdags var jeg var til jordemoder og mit blodtryk var en smule for højt, ikke noget alarmerende, men hun synes jeg skulle få det tjekket hos min egen læge igen i dag. Samtidig sendte hun os på Hvidovre, for at få taget blodprøver, som skulle udelukke svangerskabsforgiftning og de viste heldigvis ingen tegn på dette, så alt lod til at være i skønneste orden.

Men i går aftes (altså søndag) havde jeg bare den der fornemmelse…, jeg var utryg og følte, at noget ikke var som det skulle være og vi valgte derfor at ringe til Hvidovre og tog derefter derud. Den lille fyr havde det fint, men mit blodtryk var nu stedet yderligere og de vil derfor gerne sætte mig i gang i morgen, tirsdag!! Deres argumentation er, at forhøjet blodtryk er tegn på begyndende svangerskabsforgiftning, hvilket der åbenbart er en øget risiko for sidst i graviditeten og den eneste behandling mod dette er fødsel. Kort sagt, min krop gider ikke være gravid mere…, men den fatter tilsyneladende ikke, at en naturlig løsning vil være AT FØDE!!!

Det slog mig ret meget ud og jeg brugte det meste af aftenen på at tude. Jeg vil så gerne gå naturligt i fødsel, men eftersom dagen i dag allerede er halvt gået, så lader det ikke til at ende sådan 😦

Jeg har det ikke godt med medicinsk igangsættelse, men føler ikke at jeg har noget valg, eftersom alternativet er at vente og se, om der opstår komplikationer for mig og derved også vores baby! Besøget hos lægen i dag viste heldigvis, at mit blodtryk var faldet en smule, men det er stadig for højt.

Så pis og alle mulige andre ting… I dag er bare en rigtig møg dag, selvom vi glæder os til at møde vores søn, så var dette bare slet ikke den fødsel jeg har drømt om! Samtidig er jeg super ræd for, at der skal ske ham noget undervejs og er derfor opmærksom på hver en bevægelse han laver eller ikke laver….

Vi glæder os til det hele er overstået og forhåbentligt snart kan holde vores lille skat i armene!

Men de næste 2-5 dage pendler vi frem og tilbage mellem vores hjem og Hvidovre Hospital indtil han er født – håber dog kun det tager et par dage…!

Et par billeder af os der vandrer rundt på Hvidovres lange gange og venter på svar fra blodprøve…

20130318-163451.jpg

20130318-163522.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s