Tiden

Hvem har snuppet vores tid…?

Jeg var sikker på, at vi var total forberedte på Lumsens ankomst og det var vi vel egentlig også sådan rent praktisk. Men jeg må tilstå, at man ikke har den fjerneste idé om hvad der rammer én!! Tiden flyver afsted og vi har indtil videre ikke brugt den til andet end at passe vores søn (amme, pusle, vugge, trøste osv.) og sove når muligheden byder sig… Det er for vildt som det lille menneske sætter dagsordenen!

Siden vi er kommet hjem har vi brugt tiden på at lære den lille fyr at kende. Vi gætter os frem til hvad de forskellige vræl betyder, mad? ble? træt? mavekneb? osv… Afbrudt nattesøvn, sushi kl. 01.00 på en onsdag, gåture tidligt om morgenen. Det er hårdt arbejde, men også helt fantastisk. Jeg synes det er helt utroligt at tænke på, at den lille basse har ligget og sparket mig inde i maven så længe og nu er han her endelig!

Lige nu sover han i sin barnevogn og det håber jeg han gør et par timer endnu… Manden har heldigvis orlov indtil den 16. april, det er virkelig dejligt! Det skræmmer mig faktisk en lille smule at jeg derefter skal være alene med ham hele dagen, der er en tryghed i at vi er to til at gætte og trøste…

Snart skal Lumse og jeg til fødselsdag hos min veninde, det bliver spændende hvordan det kommer til at gå…

Et par billeder fra de første uger – en skeptisk Lums i Oldemors hjemmestrik og en hyggestund med best buddy Zebra

20130406-192406.jpg

20130406-200444.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s