Tilbageblik

I går blev Villum 3 uger og der er allerede sket utrolig meget, både med ham og hans uvidende og fumlende forældre. Vi begynder at kunne kode ham en lille bitte smule og det gør den nye hverdag en smule lettere…

Jeg læste lige mine sidste indlæg igennem og må da ærligt indrømme, at de er en smule usammenhængende og det er tydeligt at søvn og overskud har været en mangelvare hos den nye mor (søvn er fortsat en mangelvare – men er måske ved at vænne mig til det).

Men når jeg kigger tilbage på de sidste 4 uger, så er de helt sikkert de mest intense, hårde og fantastiske uger i mit liv. Vi startede igangsættelse tirsdag den 19. marts og kørte frem og tilbage til Hvidovre flere gange om dagen fra den 20. til den 22. for at blive undersøgt og derefter få en pille. Det var en underlig uge og vi var konstant i en vente position. Jeg fik den sidste pille fredag den 22. marts ved en 10.30 tiden og fik besked om at ringe til fødegangen kl. 14.30 og høre om de havde tid til at tage vandet. Mine hænder rystede en smule da jeg ringede til fødegangen og jeg blev for alvor nervøs da de sagde, at vi bare skulle komme… Godt, så er det nu slaget skal stå, tænke jeg!

De tog vandet kl. 17.00 og herefter fik jeg ve-drop og så kom veerne snigende – fy for f…… hvor gør de nas!! Efter 7 timer var der jordemoder vagtskifte og der kom en erfaren jordemoder ind på vores fødestue. Hun vurderede at den lille fyr stod skævt i bækkenet og at det derfor ville tage yderligere 4-5 timer for ham at komme ud og det var så dråben der førte til rygmarvsbedøvelse og endelig 2 timers smertefri søvn!!

Da jeg vågnede viste det sig, at der ikke var sket noget, han stod stadig skævt og derfor besluttede læge og jordemoder at tilbyde et kejsersnit og det tog vi imod. Vi ville bare have vores lille guldklump ud i god behold og det fik vi endelig den 23/3 kl. 7.55 – hvilken lettelse!

20130414-125932.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s