Elevator

Jeg har aldrig benyttet mig af elevatorer særlig meget og da slet ikke på stationer, der lugter frygteligt at tis!! Det er virkelig ulækkert…

Men nu når jeg ikke kommer nogen steder uden junior, er jeg nødt til at benytte samtlige elevatorer på min vej og det er desværre langt fra alle som er lige indbydende. Nogle er så klamme, at jeg forsøger at holde vejret når vi er om bord, dette gælder især dem på Valby og Nørrebro St., uheldigvis kører de så utroligt langsomt, så jeg bliver nødt til at hive lidt luft ind undervejs…

Føj hvor skulle de tisse trægende mennesker dog skamme sig langt væk!! De pisser i deres brandert og er ligeglade med de stakkels mennesker, som er tvunget til at gå om bord i den urinbefængte sygdomsfælde, hvor man spritter sig af efter at have rørt ved knappen!!

Herudover er der hele vente tiden ved elevatoren, det er bare skønt at misse et tog fordi man ikke kan komme med og især når det er raske mennesker med to ben, som er for dovne til trappen eller som har et eller andet perverst behov for lugten af pissoirer…

Nå, men ellers er det skønt at gå med barnevogn!

20130423-133644.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s