Arghh…

Alle babyer bør have rigtig meget tøj, ihvertfald babyer der gylper!! Jeg bliver vanvittig når arvingen gylper ned af alt hans eget tøj og alt min tøj TO GANGE!! Især når man lige har kastet, det man troede, var den sidste vask over… Vi skal til Århus på fredag, så jeg skal jo nok regne med at han kan finde på at gylpe sig igennem tre body’er dagligt…

Så i dag går jeg dælme ud og køber nogle flere body’er, så jeg ikke skal vaske konstant!!!!

Lille Gylpert i Ej Sikke Lej body

20130508-122156.jpg

20130508-122222.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s