2 måneder

I dag er Lumsen 2 måneder gammel, HURRA!

20130523-163140.jpg

Hygge hos farmor.

Det er vildt som tiden flyver afsted, han bliver alt for hurtig stor, vi er allerede i str. 62 i tøj og str. 3 i bleer!!! Men hvor er det skønt med en masse spræl og smil og en lille begyndende latter, det får virkelig mit hjerte til at smelte, dejlige unge!

Men hvor skal jeg dog lige minde mig selv om at nyde tiden, for det går da virkelig stærkt. Nogle gange overvejer jeg, om vi har lidt for mange planer hele tiden og om vi i stedet burde blive hjemme og tage den med ro – måske vi tager et par slappe dage i næste uge.

I denne weekend skal manden til Jylland og deltage i et løb og mini og jeg skal være alene. Jeg har bestemt mig for at tage ned til mine forældre og være i weekenden, så kan vi blive forkælet og mormor og morfar kan lege med Lumse – de glæder sig og det gør vi også!

Et par billeder af vores lille trold – øverst på fars knæ i striber fra Alba Baby og nederst i heldragt fra Smallstuff – begge mærker er gode til lange babyer og vildt lækker kvalitet!

20130523-162818.jpg

20130523-163019.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s