Sneakers

De høje hæle er gemt væk for tiden, de passer ikke rigtigt til lange ture med barnevognen. Herudover kan jeg stadig ikke passe de fleste, det er som om min fod fortsat er et halvt nummer større end før, jeg håber SÅ meget at de krymper tilbage igen… Ellers bliver det en dyr fornøjelse, for så mangler jeg ret mange stiletter… SUK!

Nå men den tid, den sorg! Lige nu gælder det om at komme af med den sidste babyvægt og det betyder barnevognsvandring og det betyder nye sneakers! Yeah!

Så i tirsdags shoppede jeg hele 2 par – Adidas L.A. Trainer, som jeg var brændt varm på for noget tid siden og så et par Nike Air Vortex i sort, for man må have et par sorte sneakers.

Nu er begge par indviet og jeg er vilde med dem begge!! Så er der mindre sko-krise herhjemme.

Så nu skal jeg blot bruge solskin og et barn der tager lange lure i sin barnevogn, for ellers får jeg ikke travet dellerne væk!! Mangler stadig 6-7 kg., vægten står stille nu, til trods for at sukker ikke indtages i øjeblikket…

20130523-162739.jpg

20130602-152712.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s