Jeg ammer…

…når min søn er sulten! Synes det er trættende og sørgeligt at amning er op til diskussion! Det er da verdens mest naturlige ting og de kvinder der ammer, gør det stille og roligt og ret diskret! Amning er det bedste man kan give sit barn og de kvinder der har mulighed for at amme, skal da ikke gå og være nervøse for folks reaktion – jeg er forarget!

I lørdags var vi på Vesterbro og vi blev alle tre sultne og vi bestemte os for at gå på Bang & Jensen, en af vores fortrukne, og jeg valgte at spørge om mit barn og jeg var velkommen inden vi satte os og det var vi da selvfølgelig! Den rare fyr i baren, var dybt chokeret over at mødre nu skal spørge om lov før de går ind på en cafe og jeg kan kun give ham ret!

Man skal da ikke sidde derhjemme fordi man kan amme sit barn! Nu må folket sgu tage sig sammen!

Men på Bang og Jensen er både bryster og babyer velkommen!

Bon appetit!

20130617-230521.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s