mr. and mrs.

Så blev vi lige gift!!

I tidligere indlæg SMIL #5 var vi på jagt efter noget jeg ikke ville afsløre… det var vores ringe!

IMG_0161

Den 8. juni blev vi viet af samme præst, som netop havde døbt Lumse i kirken. En super romantisk vielse i min svorgers have i Valby, solen skinnede og vi sagde JA til hinanden under et æbletræ – det var så perfekt! Vores familier vidste intet, så det var en super overraskelse, de troede at de “blot” skulle til barnedåb, så de så noget måbende ud, da præsten pludselig dukkede op i haven.

Junior blev døbt kl. 11 i Timotheus Kirken og efterfølgende gik vi længere ned af vejen til min svorgers have, som vi havde fået lov at låne et par timer til et glas champagne og en vielse, som hverken han eller andre kendte noget til. Præsten dukkede op i haven kl. 12 og vielsen tog omkring 15 min. Herefter sang vi en enkelt salme (præsten havde to korsangere med) og så var der ellers kram og kys fra alle.

Det var fantastisk at sige JA til manden og udveksle ringe! Så nu hedder vi endelig alle det samme!

Efter have hygge havde vi reservation på Nimb Brasserie og det var super lækker mad og vin og meget professionel og venlig betjening – kan varmt anbefales. Vi afsluttede dagen med en tur i TIVOLI med vores gode venner fra Århus.

Og Lumse er en sand festabe – han sov på de rette tidspunkter og hyggede sig på armen af bedsteforældre og sin skønne gudmor!

En god dag for min lille familie

IMG_9989 copyIMG_0462IMG_0623

4 responses to “mr. and mrs.

  1. Pingback: Romantisk indslag | Lutterlove·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s