Mønster shopper

Det er lidt mere bøvlet både at finde og prøve kluns med baby, så derfor er jeg blevet en flittig net shopper (flittigere end før…). Det er meget nemmere at hente tøjet på posthuset, prøve det hjemme og så sende det retur som ikke lige passede alligevel.

I øjeblikket er jeg meget begejstret for mønstre, hvilket jeg faktisk aldrig har været før. Jeg kan være en smule nervøs for at det blot er en fase, men hvis det er, så er det en smuk og nødvendig fase! Når man stadig kæmper med den sidste babydelle (læs 6 kilo) så er det fristende, at kaste sig over den løse mønster mode, så det gør jeg altså.

Indtil videre at det blevet til to blazere, en fra Zara og en anden fra H&M, dem må jeg snuppe nogle billeder af når de kommer på. I skrivende stund er jeg brændt lidt varm på denne super fine kimono fra Zara, mon den findes i min størrelse… (stop me….!!)

2665198600_6_1_3

Det er super farligt at man kan shoppe hjemme fra stuen – elsker det! I disse dage går jeg og venter på en pakke fra Zalando, som gemmer på disse smukke bukser og jeg krydser fingre for at de passer! De blomstrede er fra Billabong og de mønstrede er fra LTB. Synes de begge er super fine og sommerlige, perfekt til de danske sommer aftener.

BI721A009-917@1-1.1 LT121A01W-503@1-1.1

Og i dag regner det og junior sover, så jeg kigger lige lidt videre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s