Friday night

I aften skal jeg ud alene for første gang siden junior blev født og jeg glæder mig! Han har sagt JA TAK til flaske og det betyder at farmand kan give mad når jeg skal ud og realisere mig selv i ny og næ. Det bliver ikke noget vildt, men bare det at komme ud og spise, uden at skulle tage hensyn til amning, gylp og bleskift, bliver dejligt!

Aner dog ikke hvad jeg skal have på, da de sidste kilo stadig spøger på sidebenene, men det går da fremad. I morgen venter endnu en spinning time i kampen mod babydellen og det glæder jeg mig også rigtig meget til!

GOD WEEKEND!!!

20130621-091511.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s