Tillykke

Tillykke til mig! I dag er det min fødselsdag og jeg blev vækket med flag og gaver på sengen og fra Lumse en stor prut, men den blev jeg nu også glad for…

Manden havde bagt boller, så det hyggede vi os med midt i rodet! Mini er begyndt at blive ret interesseret i det der foregår ved bordet, spændende at se hvornår han er klar til en skefuld!

Samtidig med min fødselsdag, skal vi også lige fejre en studine her i gården og i den anledning har vi lavet et banner, så det skal også lige hejses op! Vores gård er her til morgen fyldt med flag og balloner, så skønt!

Gaverne kræver et indlæg for sig selv og det når jeg ikke nu, for nu må jeg afværge en hårkrise… Selvfølgelig har mit hår nemlig valgt, at gøre sig vanskelig her til morgen og det er jo rigtig dejligt, når der er tusind ting der skal gøres og hjemmet i øvrigt sejler…

Så nu må hår og hjem tæmmes og så skal der hygges og bages inden familien vælter ind…

20130628-101836.jpg

20130628-101955.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s