Web baby

Tror måske mit relativt store tidsforbrug foran skærmen sætter griller i hovedet på junior, som har et overraskende godt greb på musen allerede… Han fik lige lov at nyde de fine farver lidt og hans synes det er så spændende og det så bare så kært ud, at det måtte foreviges og måske er der andre babyer på facebook!

Arhhh, vi ser om han kan lokkes væk med en rangle eller noget andet pædagogisk accepteret legetøj og lader world wide web vente lidt endnu…

Men det er da en smule spændende, at tænke på hvad internettet og dets medier og muligheder kan bruges til når han bliver stor…Mange i hans generation bliver nærmest dokumenteret dagligt via facebook, Instagram, Flicker, bloggeri og alt mulig andet. Har vi overhovedet overvejet konsekvensen af dette på sigt! Personligt tror jeg, at min søn kommer til at bruge disse medier i meget større udstrækning end jeg og derfor er jeg heller ikke nervøs for vise billeder og fortælle om vores liv i det omfang jeg finder passende. Men jeg gør mig da i høj grad tanker omkring hans privatliv også.

20130701-143601.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s