Hvor er min talje…

Det spørgsmål har ridt mig som en mare den seneste tid.

Baby dellen er bagsiden af mor medaljen og nu skal den væk HEP HEP!! MÅL – lækker i jeans 1. oktober!!

Jeg bliver vanvittig(og faktisk rigtig ked) over dellen, der stadig bor på min mave 14 uger efter fødslen. Det er stadig de lede 6 kilo som nægter at slippe taget, der skal åbenbart hårdere metoder til og den ugentlige spinning time er ikke nok. Lige nu er det ikke muligt, at putte en ekstra spinning time på uge skemaet, da manden har travlt på arbejdet i denne tid.

Hvad gør man så…, jeg lod mig inspirere af min kusine, som for at undgå at tage på i sommerferien, har skrevet en træningskontrakt til sig selv – raketvidenskab, nej! Men alligevel slet ikke nogen dårlig idé og hvis det skal lykkedes, må det synliggøres og herhjemme elsker vi skemaer og post it. Derfor spurgte jeg manden om han ville lege med og det ville han gerne! Det er altid sjovere når man er to.

Så nu er der lavet et træningsprogram, hvor alle øvelser kan laves hjemme. Vi gennemfører træningen hver anden dag, manden startede i går, mens junior og jeg heppede og så i aften er det min tur. Øvelserne bliver hårdere og hårdere for hver uge og til sidst er baby dellen fortid og jeg kan igen lukke mine jeans uden at lige en muffin!! Vi måler vores taljemål i aften og så herefter hver 4. uge – så skal der nok ske noget!

Desuden har jeg købt en powerhoop, så jeg kan twiste til mine ynglingssange hjemme i stuen, det blir’ en fest og jeg glæder mig til, at tage kampen op mod kiloene for alvor. Efter vores sommerferie bliver der tid til en ekstra spinning time til mig og det ser jeg frem til. Jeg er vant til at dyrke spinning flere gange om ugen og savner det virkeligt.

Bliver så ked af og utilfreds over mit eget spejlbillede, savner min gamle slanke krop. Jeg nægter at acceptere dellen og købe større bukser….NOPE! Jeg vil tilbage til udgangspunktet og jeg ved at det er muligt! Men jeg er bare heller ikke typen som kan leve af salat og bønner…, jeg er en livsnyder og derfor har jeg brug for motion, så jeg kan spise min is og nyde et glas vin.

Så i gang med projekt “skrid delle og stolpe ben” – Hell Yeah!!

20130702-095148.jpg

20130702-095207.jpg

2 responses to “Hvor er min talje…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s