Sommerferie

Vi tæller ned til sommerferie i disse dage og jeg glæder mig helt vildt til vores første sommerferie som familie! Tre skønne lange uger, hvor vi bare skal slappe af og nyde hinanden og junior.

En del af ferien skal tilbringes i sommerhus i Tversted, tæt på den Blå Kiosk (det blå ishus), hvor de har verdens bedste guf til isen. Derfra skal vi på en masse ture, blandt andet skal vi besøge Skagen mere end én gang. Jeg elsker Skagen og tilbragte utrolig mange ferier i min barndom deroppe, så jeg føler mig næsten hjemme i denne lille Nordjyske kunstnerby og mener ikke, at man kan besøge Nordjylland uden at køre op til Skagen. Junior skal helt sikkert ud og dyppe fusserne på toppen af Danmark.

Vi skal også en tur til Aalborg, jeg har aldrig været i Aalborg – virkelig pinligt! Men har ærlig talt, ikke haft en umiddelbar grund til at svinge vejen forbi, men til sommer skal jeg opleve den Nordjyske hovedstad og jeg glæder mig.

En tur til Løkken, står også på ferieplanen. Her er min oldemor vokset op og arbejdede som ung pige på Badehotellet. Byen er utrolig hyggelig, når den ikke er besat af en uoverskuelig mængde berusede teenagere. Stranden i Løkken er en af de sidste steder, hvor fiskekutterne sælger morgens fangst direkte på stranden og de heldige, som har sommerhus ved stranden, kan således spankulere ned i morgenkåbe og slippers og hente friske krabbeklør samtidig med dagens avis – det er da alt for charmerende.

Normalt bliver en by-tøs som mig vred på sand, det er irriterende som det klister og sætter sig fast alle vegne. Men det Nordjyske sand ved Vesterhavet, det kan jeg ikke blive irriteret på. For der er noget helt særligt ved klitterne langs Vesterhavet, de gamle fiskebyer, hvor sandet er blæst helt op i gaderne, det smukke lys, strandmærkerne langs kysten, de store sandbanker og den friske vind som året rundt sørger for røde kinder til alle besøgende. Når man vender hjem fra en ferie deroppe, så har man lidt af denne helt særlige energi med hjem og det klæder en københavner.

SÅ 11 DAGE TIL FERIE!!!!!! YEAH!

20130709-084958.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s