Tanden

I går havde Junior sin IKEA debut og han var super god, ingen ballade! Derfor valgte vi at slæbe ham videre både i Babysam og Bilka – enhver babys drøm, men han var meget tålmodig og da vi var på vej hjem fandt jeg ud af, at det var over 4 timer siden han sidst havde spist…. Det ligner ikke ham i dagtimerne!

Da vi kom hjem opdagede manden en lille skarp hvid ting i undermunden på ham… Så er knægten altså ved at få en tand!! Det er da tidligt!! Og jeg troede de skulle blive besværlige når bisserne kom…. Hm, måske det kommer, men i går var han mere tålmodig end han plejer!

20130716-113810.jpg

20130716-113833.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s