Summertime

Disse solskinsdage skal bare nydes og det er nemt når der vanker ferie lige om hjørnet!!

I onsdags besøgte vi min veninde og hendes mand i deres sommerhus og vejret var perfekt til grill og lækker mad under åben himmel. Ih, gad godt være sommerhusejer… Junior hyggede sig også og synes hængekøjen var et fantastisk udsigtspunkt.

Torsdag var mandens sidste arbejdsdag og det fejrede vi med sushi i den skønne sommeraften, som dog gav lidt kolde fusser til sidst, men jeg nægter, at have lukkede sko på i disse dage!

I dag pakker vi og det er faktisk meget hyggeligt, når man har tiden til det. Vores bil er ikke den største, så det bliver en gang tetrix at pakke alle vores stumper og da vi skal nå en færge i morgen tidlig, skal alt være på plads i dag.

Om forhåbentlig meget snart skal vi på Hvidovre og besøge vores lille ny nabo. Vores naboer og gode venner blev i går forældre for første gang til en lille smuk pige og vi bliver absolut nødt til at se hende før vi tager på ferie.

Senere kommer min veninde og hendes mand på kaffe visit, de er netop hjemvendt fra Staterne og vi glæder os til at høre om deres dejlige tur og sammen drømme os lidt derover…

20130719-112603.jpg

20130719-112731.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s