Tversted

Uhm, der er noget lækkert ved Vesterhavet og i går var vi nede og indsnuse det to gange. Det er fantastisk at mærke den friske vind og se udover klitterne langs stranden, vandet er dog alt for koldt og jeg kan ikke overskue badevand der er under 20 grader, brahhr det er for koldt.

Junior tog bil, færge og hede i stiv arm på vej over, vores air-con i bilen brød selvfølgelig sammen to dage før vi skulle afsted… Så vi måtte åbne vinduerne og blive blæst igennem i ny og næ, men det var ikke behageligt og da vi stod ud af bilen måtte jeg sande, at have pådraget mig klistrede lår og baller, men det kunne et skyl under bruseren klare.

Og så var vi ellers klar til at fejre min svigerfars fødselsdag i det allerbedste solskinsvejr!

20130722-142448.jpg

20130722-142509.jpg

20130722-142533.jpg

20130722-142135.jpg

One response to “Tversted

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s