Aalborg

I fredags sagde vi farvel til Vesterhavet for denne gang og kørte atter sydpå. På vejen besøgte vi Aalborg, jeg skal med røde kinder tilstå, at jeg aldrig før har besøgt den nordjyske hovedstad, så det var vist på høje tid.

Men sikken en hyggelig by, det må jeg sige. Ikke at jeg havde forventet andet, men den var kønnere og mere levende, end jeg have forestillet mig. Vi brugte vel i alt en 5 timer og jeg var slet ikke færdig da vi var nødt til at køre derfra.

Det hele flaskede sig også bare og Aalborg gjorde sit aller bedste for at erobre mit hjerte.

Den første butik der møder mit øje er Carla F og der finder jeg mine ynglings stiletter fra Billi Bi nedsat med 50 pct. Jeg kan ikke passe nogle af mine stiletter efter graviditeten, mine fødder er definitivt blevet større og det synes jeg ikke er rimeligt. Så jeg har nu en masse stiletter stående, som fødderne ikke længere kan bruge! Derfor blev jeg glad, da jeg kunne erstatte et par med en ny størrelse og derved redde lørdag aftens outfit.

Alle vejskilte inde i centrum er påført en lille historisk forklaring på, hvorfor vejen hedder som den gør. Det kan jeg li! Da der er en lille historisk nørd gemt i mig, synes jeg det er fedt med en “light byvandring” der beriger min shoppetur med let fordøjelig historisk viden om den by jeg nyder. Det kunne København lære noget af…

Alle bygninger langs “strøget” er smukke, gamle bygninger og der er endda en del bindingsværkshuse også. Det giver en utrolig hyggelig stemning og gør Aalborg til en charmerende stor landsby.

Frokosten indtog vi på en restaurant, som hedder Pingvin. Specielt navn, men lækker tapas, som vi spiste i en hyggelig baghave – yum yum!! Eneste ulempe var, at der var alt for mange lækkerier at vælge imellem, men den varmrøgede laksemousse var min farvorit.

Og så var himlen blå og solen skinnede og selvom det vel dårligt kan være Aalborgs fortjeneste, så var det prikken over i’et og Aalborg fik en plads i mit hjerte og jeg glæder mig til at bruge lidt mere tid i byen næste gang.

Så på gensyn gamle Aalborg, du var en sand nordjysk fornøjelse.

20130804-085407.jpg

20130804-085438.jpg

20130804-085520.jpg

20130804-085605.jpg

20130804-085625.jpg

20130804-085640.jpg

20130804-085655.jpg

20130804-085712.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s