Vandhund

I onsdags tog vi evigglad med i svømmehallen for første gang. Han og jeg starter til baby svømning til september og derfor mente vi, at det var på tide at præsentere ham for det våde element. Han elskede det!! Så snart hans lille buttede krop var i vandet, begyndte han på improviseret hunde svømning af den bedste slags og han så alt for kær ud i sine små blå Beco speedos.

Det var dejligt at manden var med, fedt at opleve vores lille fyr i vandet for første gang sammen. Og så er fire hænder også bedre end to, det gør alt lidt lettere.

Mini og jeg skal helt sikkert en tur i vandet igen, inden svømmeholdet starter, for det var så hyggeligt og jeg er normalt ikke glad for svømmehaller… Men det er noget andet, når man har sin egen lille fisk med!

20130809-223338.jpg

2 responses to “Vandhund

  1. Det er bare så hyggeligt. Lille E har gået til babysvømning siden hun var 4 måneder og eeeeeeeeeeeeelsker vand. Det er en super god måde at være sammen med sit barn og en fantastisk måde for dem at bevæge sig frit på 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s