Hej mandag!

Så er 3 ugers vidunderlig ferie tilbagelagt og hverdagen bankede igen på døren og var irriterende insisterende på at blive lukket ind! Men som så mange andre ting, er tanken om endt ferie og hverdag ofte værre end selve hverdagen i sig selv, man skal bare lige i gang. Min hverdag hedder fortsat barsel og det er jo ikke helt det samme som at skulle afsted på kontoret, meeeen alligevel også en slags arbejde, dog stadig det bedste job i verden – så ingen klager her.

Men siden ferien startede, er evigglad nu begyndt at spise grød og mos og det er noget han kan li! Mums, han smasker løs så snart han ser mad og har indtil videre kørt alt ind med velbehag – vi tror han bliver en sand lille livsnyder. Her i ferien har vi spist en del is og han har kigget længselsfuldt efter dem alle og tror vist på nuværende tidspunkt sikkert, at is er en fast del af den daglige kost… det er vist godt det er hverdag igen. Hans nye madvaner betyder bedre nattesøvn – det er noget jeg kan li! Men med de nye vaner følger også griseri, oprydning og lidt mere tøjvask – det er imponerende hvordan han kan få grød tværet ud over det hele, til trods for, at det er mig der fører skeen. Men PYT!

Snart skal vi starte til rytmik, det bliver skægt tror jeg! Og til september starter vi til svømning og vi glæææææder os!!

Så hej mandag, hej hverdag – det skal sgu nok blive dejligt! Og allerede om 2 uger, venter forlænget weekend i sommerhus med gode venner…. ahhhh, det er lige til at klare!

20130812-091245.jpg

20130812-091253.jpg

20130812-091301.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s