Skinny jeans…

I dag er en stor dag, en milepæl, en fest dag… Jeg har for første gang i laaaang tid mine gode gamle skinny jeans på og det måtte foreviges på et relativt dårligt billede, men jeg er ligeglad, for jeg har mine jeans på igen – JUBIIII!!

Til min store overraskelse og undren, røg der 2 kilo af min krop her i ferien! Jeg begriber ikke hvordan det er sket, to uger i sommerhus med min svigermor, med alt hvad det indebærer af lækker mad, tre besøg hos det Blå Ishus, grill mad osv. og så absolut ingen motion… Men da vi kom hjem havde jeg følelsen af, at mine bukser sad lidt løsere og derfor vovede jeg mig op på vægten og aflæste tallet måbende og konkluderede, at jeg rent faktisk var blevet 2 kilo lettere – dejligt!!

Så i dag kunne jeg endelig (næsten) passe mine gamle skinny jeans (læs; mangler stadig 5 kilo babyvægt), jeg kan da ihvertfald tage dem på, uden at ligne en omvandrende muffin! Så nu skal de sidste kilo smides inden 1. oktober og det bør kunne lade sig gøre… Jeg er optimist!

Så pyt med at mine fødder er blevet permanent større…. Det må være prisen for min lille evigglad!

 

20130814-100055.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s