Paleo

De sidste 4 kilo er altid de sværeste og de værste og dem der tager laaaaang tid at smide, men af skal de! Egentligt vil jeg rigtig gerne tabe 8 kilo, men de første 4 er de vigtigste…

Men i weekenden var vi i sommerhus og der talte vi en del om den Paleo bølge, der for tiden hersker i blade, på instagram og åbenbart også i min vennekreds! Jeg bryder mig ikke om tanken om at udelukke ris, pasta og brød fra min kost for evigt, men jeg er villig til at gøre det i et vist omfang, især for at tabe de sidste 4! Så fra i dag hopper vi med på Paleo vognen og så ser vi hvad det fører med sig…

Her er ihvertfald mit allerførste Paleo brød – mums!

Måtte kort tid efter erklære Paleo kuren for ovre, da denne ikke tillader mælk og havregryn… Det forstår jeg ikke! Men vi nøjes med at fjerne sukker, pasta, ris, brød og kartofler i hverdagen – så paleo light!!

20130827-135610.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s