Rytme..

Rytme… Hvornår kan og skal man for alvor skabe en rytme for de små? Vi ønsker en mere fast putte rytme om aftenen, men vi er ikke rigtig helt klar over hvordan vi lige grejer den…For tiden, er der en tendens til dårlige vaner, han falder ofte i søvn ved babsen og det dur ikke – det ved vi godt, men det er der han falder til ro. Om natten sover han i sin vugge, som efterhånden er alt alt for lille til ham og på de urolige nætter ender han i smørhullet mellem far og mor… (Og dem er der kommet en hel del af på det sidste…)

Vi har bestemt os for, at han fra på fredag skal sove på sit eget værelse og det er kæmpe stort synes jeg!! Jeg kan godt lide at have ham tæt på om natten og derfor bliver det lidt hårdt. Samtidig vil vi gerne putte ham ved otte tiden, det er der han begynder at gnide øjne. Men det bliver nok ikke så let, at få ham til at acceptere både ny seng og putte tid…

En anden ting er nat amningen, den skal jo afvikles omkring 6 måneders alderen og han er 5 1/2 måned nu og spiser stadig om natten… Vi har købt en bog om børn og søvn og der står, at rutine og måltider om dagen er afgørende for en god nattesøvn. Derfor vil jeg skrive tidspunkt for måltiderne ned i den kommende uge og så ud fra det, fastsætte en rutine for den lille fyr, så han forhåbentlig snart kan sove uden mad…

20130908-214708.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s