Ferie

Der er hvad der venter os lige om hjørnet! Tidlig, som i rigtig meget og alt for tidligt, torsdag morgen drager vi mod varmere himmelstrøg, nærmere betegnet Kreta og vi glæder os alle tre helt vildt, junior glæder sig bare generelt hele tiden.

Vi trænger virkelig til at bruge noget tid sammen, eftersom manden i huset den seneste tid har været meget væk, optaget og travl og det er også okay – men nu skal vi snart klistre til ham en hel uge og det ser jeg SÅ meget frem til!

Vi har booket en lejlighed med direkte adgang til pool, så vi kan bade mens den lille tager sig en laaang lur… ( håber moren)

Så nu skal der pakkes, både tøj og lidt mad til mini og jeg er lidt spændt på, om vi kan have det hele og i det hele taget hvordan det bliver, at rejse med sådan en størrelse… Vi var selvfølgelig de der langsomme, naive forældre, som ikke fik booket sæder med ekstra benplads, men mon ikke det går!!

4 dage før afgang! Vi skal bo her

20130922-083140.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s