ZARA BABY

Jeg har altid været fan af ZARA – de har mange lækre ting og en dejlig stor biks at tulle rundt i. Og nu er jeg også blevet fan af deres baby tøj, det er simpelthen så fint og kvaliteten er ganske udemærket. Deres baby jeans er perfekte, de er seje og slidstærke, sidstnævnte er altså ikke uden betydning, når først den lille fyr “krabber” hen ad gulvet. Så i lørdags, da manden skulle have læse fred tog vi i ZARA. Vi købte jeans og to par fløjlsbukser, to langærmede poloer, en fin trøje med knapper og en jakke med fleece foer til den lille mand og mor fik en oversize frakke i navy blue og et “gammel mands ternet” halstørklæde… Så nu kan Kong Vinter bare komme an. Jeg har kigget en del på nettet efter den perfekte frakke og bestemt mig for, at en oversize frakke er et must for mig til denne vinter og lige pludselig hang den lige foran mig i ZARA – SNUP!

Junior var den perfekte shopping baby og sov tungt og sødt fra høj musik og mange mennesker i butikken.

Det er da alt for super smart (og farligt dyrt) med en butik, hvor både mor og baby kan få nyt kluns og så kan man endda gøre det online også, hvis man ikke lige kan overskue det skønne kaos i ZARA.

I dag skal vi en lille tur derind igen og se om vi kan finde noget nattøj til mini.

20130922-101446.jpg

20130922-101517.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s