Tern, som i morfar

Forleden da vi var i ZARA, købte jeg dette ternede halstørklæde til min nye oversize frakke. Det er rød/sort ternet på den ene side og hvid/sort ternet på den anden side. Tern er normalt slet ikke mig, men da jeg gik forbi stativet med alle de ternede tørklæder, vidste jeg bare, at det måtte sidde om min hals denne vinter… Disse tern minder mig om min kære og desværre afdøde morfar, han havde altid et ternet halstørklæde på om vinteren. Så jeg går lidt i morfars fodspor denne sæson…

Min vinter bliver altså ternet og oversize’ed! Og så overvejer jeg lidt om garderoben også bør fyldes med en mønstret frakke… Måske en af disse fra Mango?! Eller er to frakker én for meget? Man kan jo trods alt, kun have en på ad gangen…

11055554_02 11095562_02

20130922-101554.jpg

One response to “Tern, som i morfar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s