Gør som mor siger…

Jeg elsker at være mor, jeg elsker min søn og bla bla bla… Men det hænder, at han driver mig til vanvid og jeg overvejer om han eventuelt kan returneres, eller måske i det mindste blot trylles væk en kort stund… (Skammer mig allerede over at skrive dette, for jeg ville naturligvis blive dybt ulykkelig uden ham!!)

Men stunder som nu, hvor den lille fyr (ubevidst naturligvis) for anden dag i træk, saboterer vores aften med, at køre sig selv fuldstændig op, han nægter at sove og nægter at spise, men vælter rundt og forsøger at kravle og bliver totalt opkogt, at jeg kan blive så træt og tænke, hvad fanden er det vi har kastet os ud i!? Her er vi på ferie og nu vil JEG gerne ud og spise med MIN mand og have lidt romantisk voksentid og så vil den lille rod ikke rette ind!! Arghh!!

Åh, nogle stunder er det bare træls, at han altid kommer før os… Og så bliver jeg indimellem en lille egoist og tænker, at det kan da ikke være rigtigt!? Jeg har også mine behov og lige nu har jeg brug for at du SOVER…! Gør så, som jeg siger…

Og snart bliver jeg ked af, at tænke sådan og får dårlig samvittighed over mine grimme tanker! Men SUK! Nogle gange har man bare brug for luft…

20130929-183837.jpg

2 responses to “Gør som mor siger…

 1. Selvfølgelig har du det! Vi har alle brug for at lade op en gang imellem – og det betyder heldigvis ikke, at vi ikke elsker vores små guldklumper. Jeg vil faktisk gå så vidt at påstå, at hvis du ikke engang imellem trænger til lidt “space”, så ville det være langt mere unormalt, end engang imellem at ønske, at man kunne sætte dem lidt på stand by, imens batterierne lades op.
  Som du også ved fra min blog, er du ikke ene om at tænke sådan indimellem (o:
  Derfor elsker jeg bedsteforældre og barnepiger. De kan være et fantastisk afbræk og de penge en barnpige evt. koster, er altså givet ret godt ud!
  Kh, Mette

  • Ja, det ville være sært og måske en smule kunstigt, hvis man ikke havde lyst til, at rende hjemmefra et par timer i ny og næ 🙂 Men det er nu alligevel dejligt at vide at andre har det på samme måde!!

   Og han faldt i søvn og sov gennem hele restaurent besøget 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s