Trio i balance

Denne ferie er bare noget af det bedste vi har gjort længe. Vores lille trio har det så dejligt hernede ( nå ja, måske lige med undtagelse af søndag aften, hvor jeg desperat trængte til en duo…).

Vi har det også dejligt derhjemme, men det er altså lidt nemmere, at have det dejligt, som i helt vildt dejligt, når vasketøj, opvask, oprydning og madlavning er på stand by og de få praktiske sysler, som er “slæbt med” på ferie, deles lige mellem os begge. Her er sand ferie ligestilling, jeg bliver måske ovenikøbet forkælet en smule, med lidt ekstra læse-i-solen tid og det værdsætter jeg meget, for jeg savner alene tid med mine tykke bøger.

I hverdagen derhjemme, er jeg i øjeblikket en hjemmegående barslende kvinde og udover at passe lille V, er det også mig der ordner vasketøj og indkøb – ikke fordi min mand ikke vil, men det falder mig naturligt, at klare de ting, når jeg nu går hjemme alligevel… Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis nyder rollen som “husalf”, som man af en eller anden årsag ofte påtager sig som kvinde på barsel (regner ikke med at manden føler samme behov, når han skal gå hjemme…), fordi man ikke kan holde ud at “lade stå til” og ikke kan finde ro i en stue der har fået vendt vrangen ud af. Og så kan man nogle gange drukne lidt i de kedelige opgaver og hidse sig op over små ting, som strømper, der konsekvent havner i den forkerte vasketøjskurv (hvor svært kan det være…) eller at han glemmer, at tage skraldet med ud om morgen og efterlader havregryn i vasken – hjemmet bliver verdens navle, når man er på barsel og det er altså lidt trættende nogle gange…

Derfor, er det så fantastisk at være sammen her, hvor vi kan nyde hinanden og ikke tænke på praktiske gøremål, som tøjvask, nullermænd og oprydning for en stund! Og jeg bliver mindet om, at det ikke er nødvendigt med pinlig orden og at tingene kan gøres på andre måder, end min (den korrekte måde) og at det aller vigtigste er, at vi tre er sammen i balancen mellem kosmos og kaos.

20131001-092218.jpg

20131001-092245.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s