Endelig…

Endelig hjemme og note til os – rejs ikke midt i stumpens sengetid…! Det er simpelthen ikke vores smarteste træk som forældre. Det virkede som en rigtig god plan, da vi bookede rejsen, men på daværende tidspunkt kunne han også falde til ro og i søvn på sofaen og alle mulige andre steder. Det kan han ikke mere, nu skal der altså helst være ro og mørke og plads til at vende sig nogle gange. Den stakkels lille og meget trætte fyr, måtte udstå bustur, check in og ventetid i lufthavnen lige midt i hans putte tid.

Busturen startede fint, men efter kl. 19 er vores baby ikke i humør til at køre bus mere og han vrider sig og truer med en øredøvende gråd og jeg ammer ham hele tre gange på under en time, for at holde ham i nogenlunde ro (hvad fanden gjorde man uden de babser!?)

Og hver gang vi passerer græske kvinder, bliver den lille fyr overfaldet af smil, kærlige ord og klap på kinder og hovedet og evigglad smiler tilbage. Det er alt sammen så sødt og kært, hvis det ikke lige var fordi, den lille charmetrold er ved at brænde sammen af træthed og alle dikke dikke’erne fremmer ikke ro og nattestemning. Men de græske kvinder er VILDE med børn – det er helt utroligt og de er meget søde.

Da vi så endelig var kommet gennem check in, som består af to køer, en kø til check in og bagage vejning og derefter en anden kø, hvor bagagen så afleveres… Jeg opgav at forstå logikken, men man står meget længe i kø og det er ikke det man gider, med en overtræt baby i en bæresele (eller uden for den sags skyld!).

Så skulle vi bare fordrive et par timer på nogle jernstole, i en stor hal, med masser af larm og efterlysninger i højtaleren og uden en klapvogn – GREAT!

Efter en time fik min mand, MIN HELT, den lille til at falde til ro og derefter i søvn i bæreselen og så kunne vi ellers blot vente på at komme ombord.

Og han sov hele flyveturen, så det endte godt, men sikken rejse!

20131004-123817.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s