Forkælelse

Det er vigtigt at forkæle andre, men man skal ikke glemme sig selv. Derfor havde jeg booket tid til en lækker ansigtsbehandling hos Beauty Concept på Vesterbrogade i fredags. Jeg havde fået anbefalet stedet af en veninde og det er jeg rigtig glad for, det var skønt. Malene, som ejer stedet, forstår virkelig, at få en til at føle sig både velkommen og tilpas. Hun er dygtig, sød, behagelig og omsorgsfuld og jeg nød den halvanden time i fulde drag. Det var ubeskriveligt dejligt med ego-tid, kun mig i ro og fred! Må indrømme, at jeg ikke anede hvor meget tid jeg havde til mig selv, før jeg blev mor (total kliche, men ikke desto mindre sandt…).  Jeg kunne lukke øjnene og skulle ikke tænke på min søn, for han var sammen med sin far.

Bagefter følte jeg mig frisk, ren og lækker og jeg havde lidt ekstra overskud med hjem til mine guldklumper. Udover en lækker ansigtsbehandling, fik jeg rettet og farvet bryn. Næste tid er allerede booket.

20131006-175419.jpg

20131006-175429.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s