Skrigeri, vasketøj og andre sysler

Når man kommer hjem fra ferie, er det godt man er udhvilet, for med hjem i kufferten er bunker af vasketøj og det tager faktisk en hel weekend at pløje sig igennem. I mellem tiden gør junior sit bedste for at grisse sig til og kræver nemt 3 sæt tøj om dagen. Lørdag eftermidag var vasketøjsbunken nået en uoverskuelig størrelse.

Samtidig er vores lille fyr blevet ret så temperamentsfuld. Han skriger og spænder så meget i sin lille krop, at han bliver helt rød i hovedet, når han ikke får sin vilje. Og det sker ret ofte, at vi må sætte en stopper for hans udfoldelse, for han møver sig rundt og piller ved ALT, især de ting han med sikkerhed ikke må pille ved. Han river stik ud af kontakterne, så både radio og symaskine går i stå og piller ved vores fodtøj. Hans eget legetøj er for det meste af tiden håbløst uinteressant. Han kræver vores opmærksomhed på en hel anden måde og det er både frustrerende og helt utrolig kært og sjovt på samme tid. Vores lille fis, er jo ved at blive en rigtig lille dreng, med sin helt egen agenda.

Så weekenden er gået med vasketøj, den lille prins, færdiggørelse af nogle små sy projekter og installering af SONOS i hjemmet (sidstnævnte var mandes sysleri).

Nu er hverdagen skudt i gang og i dag står den på lagersalg (Petit Bateau) og senere rytmik. I morgen skal vi svømme og onsdag  skal vi mødes med mødregruppen og senere pakker vi hele familien ned igen og kører til Jylland.

20131007-090123.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s