Den nye klapper

Vores nye klapvogn, Baby Jogger Elite er nu testet godt igennem på vores ferie på Kreta og i Jylland og jeg må sige, at jeg ELSKER den!!

Vi har købt den hos Pramworld (via amazone.uk) og de er skæppe skønne at handle med, virkelig god service.

Jeg havde ved et uheld bestilt noget forkert udstyr og de kontakter mig, fordi de undrer sig over, at jeg bestiller udstyr til en anden vogn, end den jeg køber. Jeg bekræfter fejltagelsen, men modtager alligevel det forkerte tilbehør og den rigtige vogn. Jeg skriver en mail til dem, da jeg undrede mig over de sendte det forkerte alligevel og de svarer, at fejlen er deres og at jeg bare kan gøre med de forkerte varer, hvad der passer mig. De sender de korrekte varer, så snart de er på lager, fragtfrit naturligvis! Bum! Det er sgu god service – det var jo trods alt mig, der havde bestilt noget forkert…

Nå, men vognen er let og nem at komme rundt med, den er behagelig for junior, både at sove og sidde i og så er den så let, at folde sammen, når man lige skal op af trapper eller have den i bilen eller ombord på flyet…

Jeg vil dog ikke bytte vores Emmaljunge klapvogn. Den er solid og har et væsentlig bedre og komfortabelt ligge underlag og den har ikke sving hjul, hvilket jeg er meget glad for. Den foretrækker jeg til lange ture og til at sove til middag i ude i den danske friske luft. Men jeg vil absolut heller ikke undvære den nye lette klapvogn, den er til turen ind til byen, i Magasin, ferien og nem at have med alle steder.

Så nu har vi begge og det er totalt luksus, det ved jeg, men man går altså også mange kilometer med de små, så det er da dejligt med et par gode vogne!

20130927-173055.jpg

20131012-120452.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s