Søvnløs

Vi har siden onsdag været i Jylland og besøge farmor og farfar og det har været så hyggeligt I DAGTIMERNE! Nætterne har været rædselsfulde, evigglad forvandles om natten til et lille uhyre, som nægter at sove mere end en halvanden time ad gangen!? Hvorfor gør han det?! Han vågner med gråd og kan kun trøstes af mor… Bevares, de to fortænder i overmunden er på vej ud, men kan det være årsagen til så meget ballade om natten!!?

I går aftes endte det med lidt tårer fra mine øjne, jeg var så frustreret, træt, udmattet og desperat efter tre nætter uden sammenhængende søvn, at jeg blev gal på den lille fyr, SOV NU FOR H….. og så bliver jeg altid ked af det bagefter, men jeg er trods alt kun et menneske og uden søvn bliver jeg presset, det er intet mindre end en totur metode. Hurra og tak for min dejlige mand, som gør alt hvad han kan for at tage over.

Men hvorfor vil han pludselig ikke sove? Er det normalt? Jeg forsøger at holde så faste rutiner, som jeg nu kan, men vi er ikke drevet af uret…

Vi er nu på vej hjem i bilen og her sover han naturligvis, men jeg frygter endnu en søvnløs nat og i morgen er der ingen kære mand…

Et billede fra de dejlige dagtimer!

20131013-212731.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s