Sov sødt

For et par uger siden begyndte vi vores lille “sov-på-eget-værelse” projekt og det går faktisk ganske okay (håber ikke optimismen i dette indlæg giver bagslag!!). Vi starter putteriet ved en 18.30 tiden, pusleri, ren ble, børste bisser og så i nattøjet. Så kommer evigglad, som er knap så evigglad på dette tidspunkt, i sin seng og får en lille godnat vise eller historie og så er det ellers godnat…

Vi går omkring kl. 18.45 og han sover omkring kl. 19.00 og det er vi ret tilfredse med. På 2 uger er vi gået fra skrig og skrål og en halv times syhhh-syhhh-det-skal-nok-gå-lille-skat til et kvarter uden skrig og skrål og vores konstante nærvær er ikke længere påkrævet – så hvem ved hvad vi kan drive det til? At han bare lægger sig ned og sover med det samme?

Dog er det for tiden kun mor der dur til dette ritual og det er underligt, for han er ikke mor-syg ellers. Men det er altså min hånd der virker bedst… Vi forsøger nu, at erstatte mors hånd med plys bjørnen Teddy og håber, at den på et tidspunkt bliver verdens bedste putte buddy.

Dog vågner han en del gange og skal have sutten eller rettes ud af en ret akavet sove stilling, men det kan efter lidt øvelse, nærmest gøres i søvne og vi kan alle hurtigt sove videre.

I denne uge er vi alene, manden er i det jyske, så jeg håber at den lille fyr er god ved sin mor og sover som en drøm.

20131022-212045.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s