Light brunch og vigtige ting

I går havde jeg en hyggelig formiddags aftale med min gode veninde og det var virkelig tiltrængt. Det var for det første alt for lang tid siden, at vi har set hinanden, men samtidig var det uden mini “på slæb” og det giver mig en frihed til, rent faktisk at være 100 pct. tilstede i samtalen og det er altså rigtig rart og vigtigt! Både for mig og mine veninder, som jo har måtte vige lidt, for den der lille nye fyr i mit liv.

Denne veninde har ikke selv børn endnu og det er faktisk ret befriende, at tilbringe tid med mennesker, som ikke er blevet opslugt af “mor-monstret” og derfor beretter om andre ting end babyer, tid og manglende søvn. Det er ikke fordi jeg ikke sætter pris på mit “mor-netværk”, for det gør jeg og jeg elsker at tilbringe tid med dem!! Men det er nu skønt, at tale om andre ting i ny og næ og tid med mine veninder uden børn, giver mig et pust af friskhed, sætter min hjerne på baby pause og giver den lov til, at tænke egoistiske luksus tanker, såsom hvilken frisør der skal forkæle mig eller hvilket rejsemål der bør besøges og min hjerne bliver genstartet totalt, når vi taler om arbejde og karriere. De minder mig, på fineste vis, om hvem jeg også er, bag mor masken og det er altså dejligt.

Vi var på Lagkagehuset og spiste bl.a. disse lækre chokorug’er – de er da vanedannende og denne kom med hjem til manden.

20131028-103059.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s