Venteliste

Ventelisten til vuggestue er alt for lang og vi er derfor gået i gang, med at overveje andre muligheder.

I dag skal vi besøge en privat børnepasser og jeg er spændt på, om det kan være en løsning for os. Hun (børnepasseren) virker rigtig rar og det kunne være dejligt, hvis vi kunne få en løsning på plads inden jul.

Det er en smule grænseoverskridende, at skulle overlade sin guldklump til en fremmed og det er ikke fordi jeg er pylret, men alligevel… Vi har få, men vigtige krav til den person, der skal passe vores krudtugle; omsorgsfuld og engageret. De kvaliteter mener vi, at V har brug for, så nu må vi se. Geografi spiller jo desværre også en større rolle.

Men nu skal vi heller ikke falde i den kategori af forældre, der mener, at deres barn er SÅ UNIKT og har SÅ MANGE helt særlige behov, så den kommende børnepasser får en fuldstændig umulig opgave, hvor vi stiller fuldstændige urimelige krav til hendes menneskelig kundskaber, som hun kun kan leve op til, hvis hun viser sig, at være Julie Andrews fra Sound of Music…

Nå, men det bliver altså rigtig spændende og jeg håber, at det kunne være vores løsning!

20131105-090313.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s