Luksusproblemer

Der er ting, der får en til at stoppe op og tænke på sit liv, historier om andre mennesker, der sætter ens egen hverdag i perspektiv og får en til, at skamme sig over de små ting, man lader sig irretere over… Sådan får jeg det, når jeg læser bloggen mithjertebarn – for helvede da (ja, jeg tillader mig, at bande i denne sammenhæng), hvor er det bare skrækkeligt, at en kommende mor, skal gå sådan noget igennem. Mine tårer triller ned ad kinderne, når jeg besøger den blog. Jeg kan ikke forestille mig noget mere grusomt, end skrækken for mit barns liv og denne kvinde, må være en af de stærkeste af slagsen, for hun skal hver dag forholde sig til netop dette grusomme faktum. Et smukt lille menneske, som vokser trygt i sin mors mave, bør slet ikke skulle gennemgå operationer når det bliver født, det er bare SÅ urimeligt, at det kan få mig til at tude!!! Når jeg kigger på min søn, så går mine tanker til denne familie og jeg håber af hele mit hjerte, at de alle kommer styrket ud på den anden side og det gør de, for verden er et godt sted – det må og skal vi alle tro på, selv i de mørkeste stunder.

Og så vil jeg kvitte brokkeri over regnvejr, afbrudt nattesøvn og dellen på maven – for det er sgu da så latterligt ligegyldigt!

20131111-151505.jpg

One response to “Luksusproblemer

  1. Hej (o:

    Tak for dine søde ord om min blog og situation. Men først og fremmest skal du ikke skamme dig over at synes, at hverdagen kan være noget l**t, for sådan er de at være mor indimellem – og heldigvis lige dele eller mere fantastisk. Det er hårdt og det må man gerne sige højt (o:

    Jeg ville ikke ønske for nogen at de skal opleve det, vi går igennem p.t. med Lillebror. Derimod glædes jeg over, alle de glæder jeg læser om og ser og oplever omkring mig. Især fra min egen lille pige på 2,5 år. Ellers kunne jeg ikke komme igennem hverdagen frem mod 15. januar 2014 og mere.

    Det skal gå – det skal jeg tro på. Og det er det, der også holder mig gående. Prøve at tænke på, at vi er det rigtige sted, når man skal føde et barn med så alvorlige misdannelser i hjertet. At lægerne er dygtige og at de efter planen får 18 uger til at forberede hans operation. Inden i er jeg slet slet ikke så kæk og stærk, men håbet skal leve – lige som LIllebror!

    Kh, Mette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s