På kontoret

Forrige fredags besøgte jeg mit arbejde, deltog i et par morgenmøder, holdt kaffe møde med min chef, fik sludret med kollegaer og blev opdateret på nyheder – det var alt sammen rigtig informativt, forfriskende og hyggeligt. Jeg fik bekræftet, at jeg glæder mig til at komme tilbage på pinden og bruge hovedet, men det bliver også hårdt!! Regner ikke med, at junior nødvendigvis bliver et dydsmønster, blot fordi mor starter på arbejde… Men der venter nogle rigtig spændende opgaver og jeg ser frem til at rulle ærmerne op og komme i gang med voksenlivet igen.

Nå men der er lidt tid til endnu og det er også meget godt. For selvom jeg virkelig nød, at være mig (og ikke praktiserende mor) i 5 timer, så glædede jeg mig SÅ meget, til at komme hjem til ham igen… Han var i bedsteforældrenes trygge hænder og savnede slet ikke mor.

Det bliver fedt at komme tilbage, men hårdt at undvære trolden hele dagen. Heldigvis starter hans tid uden mor blidt – ti uger med farmand og de to kommer til at hygge sig så meget.

20131111-085658.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s