Tik Tak

Tiden flyver afsted i disse dage og der er ikke meget tid til at skrive herinde, for jeg har travlt med at nyde min søns selskab, inden hverdagen kalder…

Selvom jeg glæder mig til at komme tilbage, er det også pludselig gået op for mig, at alle disse dejlige stunder med min lille trold, bliver væsentlig reduceret efter nytår og det er en skrækkelig tanke lige nu…! Men man vænner sig vel til det?! Og jeg ved jo godt, at hverdagen må og skal starte og det er godt for både mig og ham, meeeeeen lige nu i skrivende stund, synes jeg det er lidt hårdt!

Jeg ved at nogle barslende kvinder har svært ved at få tiden til at gå og nærmest keder sig og jeg er virkelig glad for, at jeg ikke har haft det sådan. Jeg har nydt det i fulde drag, gået til efterfødselstræning, svømning og rytmik. Været i mødregruppe og brugt tid med mine veninder og naboer på barsel. Nydt friheden, tiden og den dejligste lille dreng og nu hvor barslen ender, kan jeg slet ikke forstå hvordan nogen kan kede sig.

Men nu kalder arbejdet og det glæder jeg mig også til. Det bliver bare en omvæltning og den kan jeg ikke lige overskue i aften, når jeg står og kigger på mit sovende barn.

Godnat derude.

20131216-212742.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s