Æbleskive dellen

I disse dage er der rigtig mange arrangementer der involverer æbleskiver, hjemmelavet konfekt og småkager og det er såååå hyggeligt. Jeg elsker jo netop julen, fordi den er så prop fyldt med disse traditioner, men jeg vil gerne undgå æbleskive dellen… Det er bagsiden af jule-hygge-medaljen og da det hele ender med en nytårsaften i stramt tøj, så er det bare en ekstrem uheldig kombination. Man gider jo ikke sidde nytårsaften og kigge ned på sin nyerhvervede delle…

Herudover har en stor del af mit år, netop handlet om, at bekæmpe baby-dellen og derfor skal jeg helt sikkert ikke ryge i æbleskive fællen i år. Derfor spiser jeg kun én æbleskive pr. arrangement – BUM!

Åh, jeg ville ønske jeg var den type, der ærligt kan sige, at søde sager ikke lige er mig, meeeen det ville være den største løgn!! Jeg elsker marcipan, nougat og alt det der snask, så julen er virkelig en barsk måned for en sand chokolade tøs!

Her et billede af vores bananpandekager – uden tilsat sukker, så det må man godt få…

20131219-104751.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s